Min lilla pärla – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Min lilla pärla

Jahopp, tänkte att jag skulle berätta för er om vad jag tycker om min lilla pärla jag fick i födelsedagspresent. Jag har ju trots allt kört den i en månad nu och har därför hunnit fatta en mening om bilen.
Den är liten, söt och helt perfekt! Det bästa med elbil är ju att dom går helt knäpptyst och det känns nästan som att man flyger när man kör. Sen är ju jag helt tokig i små söta detaljer och det har verkligen denna bilen. Blå stygn på ratten och en liten tvskärm som har navigation, visar elförbruket, backsensor och massa, massa mer!
Men nu till den största fördelen med att ha elbil – det kostar ingenting att köra den! Herregud, förut kunde vi tanka för närmare 2000 kr / månaden. Nu laddar vi den och om vi kör tomt den på batteri och laddar hemma varje natt så går det ändå inte på mer än 300kr/månad. Så det är ju superbra! 😉 Då har jag liksom massa pengar över att göra annat kul för! 😉
Som sagt, hittills så har jag bara varit supernöjd och jag är stolt som kör elbil och bidrar till en bättre miljö! Jag tycker alla borde byta ut sina bensin/dieselbil mot el! Nu längtar jag bara till 2017 när dom ska släppa en billigare variant av Teslan så att jag kan sälja min dieselbil och endast använda el!  😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bunny

    Så himla bra med en elbil! 😀 Så synd att de är så dyra bara… Men förhoppningsvis kommer de bli billigare i framtiden så att alla kan köra på el hela tiden! ^^

  2. Mizca

    Är elbilar dyra i inköp? Låter ju härligt att gå från 2000:-/månad till 300:-/månad .. Finns laddstationer på många ställen så du slipper åka och leta efter laddning? Eller laddar man bara hemma? Är din bil så pass stor att din son får plats och hans vagn?

  3. christian

    Brukar ju skoja om, att det är svårt med elbil, eftersom det inte finns så långa skarvsladdar. Men det är klart, ju fler laddningsstationer, desto populärare lär det ju bli…