TÄVLING! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

TÄVLING!

DENNA TÄVLING ÄR NU AVSLUTAD!!!
Hej alla underbara!
Nu har ni chans att vinna en av mina tavlor! Vinnaren får välja mellan följande 11 tavlor:
 
Eller om du hellre föredrar mina naturmålningar så kan du också välja mellan dessa:
 
Det enda du behöver göra för att ha chans å vinna är följande:
 
1. Skriv om denna tävlingen på din blogg och länka till detta inlägget.
2. Ni som inte har nån blogg kan istället följa mig på Instagram (@Oslofru) eller/och följa mig på bloglovin
 
3. När ni har gjort detta så kan ni skriva i kommentarsfältet vilken tavla ni önskar att vinna och en kort motivering varför just Du ska vinna! 🙂
Vinnaren utses på onsdag nästa vecka och kommer självklart att få en länk till sin blogg och valfri tavla hemskickad!
LYCKA TILL! 😀
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina

  Hej! Självklart vill jag ju vinna för att jag tycker att dina tavlor är superfina, men också för att det skulle vara ett stort bidrag i vårt hem. Jag&min pojkvän har precis flyttat ihop och flyttat in i en färdigmöblerad lägenhet vilket innebär att det inte riktigt känns som vårt egna än. Samtidigt har vi tyvärr det fortfarande lite tomt på väggarna. Jag skulle därför gladeligen påbörja processen med att göra om lägenheten till att kännas vårt egna hem genom att sätta upp en utav dina tavlor. Det är heller inte någon hemlighet att jag ÄLSKAR hösten och tavla nr 3 bara bubblar av välmående och gör mig riktigt glad, helt enkelt 🙂 Kram!

 2. positivethought.blogg.se

  ag skulle vilja vinna nr 5, för att jag ska hänga upp den i min nya lägenhet (när jag får en) och denna tavla ska vara i mitt rum fram tills dess som en påminnelse att jag ska flytta enbart för att få hänga upp den här tavlan på sin rätta plats (har en idé om att det ska hänga över sängen?)

 3. Lina

  Jag skulle vilja vinna för att jag tycker du har sjukt bra talang och tavlan skulle platsa väldigt bra i min lägenhet tillsammans med min inredning. Tavlan kommer däremot sticka ut i mängden då den är personlig och så. Tjänar inte alltför mycket själv heller så brukar sällan ha råd och möjlighet att lägga pengar på en snygg tavla. Det skulle vara med ära att ha en tavla av dig på min vägg!

 4. Julia

  Åååh gissa om någon blev lycklig när jag såg att det fanns ännu en chans till att vinna en tavla!!! Alla är ju såå fantastiska! Tänk om man hade kunnat måla så fint! Jag skulle gärna vilja vinna en tavla då jag och min pojkvän sparar till hus, och har fått ett lånelöfte. Vore underbart att ha din tavla som en första sak att sätta upp på väggarna! Hoppas snart på hus, och vinner jag en tavla kommer den inte sättas upp här i lägenheten utan gott få vänta på hus! Vill gärna ha nr 11. Jag & min kille söker efter en liten gård, bo lite på landet och när jag tittar på nr 11 så får jag verkligen den där känslan som jag vill att vårat hus ska ge = ett inre lugn. Ingen trafik nära utan bara lite skog runt om och vår familj!

 5. Hanne <3:

  Hvis jeg vant ville jeg gråte av glede! =) Jeg vill veldig gerne vinne nr 7 !! Jeg følger deg på instagram og leser bloggen din hver dag! Håper det er nok til å vinne!

 6. positivethought.blogg.se

  Jag skulle vilja vinna nr 5, för att jag ska hänga upp den i min nya lägenhet (när jag får en) och denna tavla ska vara i mitt rum fram tills dess som en påminnelse att jag ska flytta enbart för att få hänga upp den här tavlan på sin rätta plats (har en idé om att det ska hänga över sängen?)

Annons