Vixen blog awards – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Vixen blog awards

Godmorgon på er alla underbara läsare!
 
Jag är ju helt ny på det här med bloggingen, men såg igår att man nu kan nominera sina favoritbloggar till Vixen Blog Awards! Så himla kul tycker jag och om ni skulle vilja nominera mig så hade jag blivit alldeles överlycklig!! 
 
Jag kollade kategorierna man kan nominera i och tror nog att min blogg skulle passa bäst som “årets nykommer” (svensk översättning – årets nykomling 😉 )

Så här står det på Vixens hemsida “Årets nykommer er det nye stjerneskuddet på blogghimmelen, og er bloggen som med sitt nyskapende innhold, originalitet og kvalitet har kommet inn som et frisk pust i bloggverden. Bloggen må enten være startet eller først ha blitt oppdaget under det seneste året. “
 
Självklart tvingar jag ingen att rösta på mig, men det hade varit helt otroligt coolt om man skulle bli nominerad!

Så här enkelt är det:
 
Nominera Oslofru till “Årets nykommer” på Vixen blog awards. Det gör du HÄR 
(viktigt att ni skriver rätt URL – http://www.oslofru.com och viktigt att ni väljer rätt nominasjonskategori – årets nykomling)
Skulle bli så himla glad om jag blev nominerad! 😀 😀 😀 
 
Så nu håller jag tummarna i Sverige
Kryssar fingrarna i Norge
Och ber till Gud/Gudarna där ute att OSLOFRU blir nominerad till Årets nykommer 😉
 Hihi Puss och Kram på er! 😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.