En kopp på takterassen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

En kopp på takterassen

Heej!
Då har vi precis kommit hem till mina föräldrar. Självklart glömde jag minneskortet i kameran och kunde därför inte ta några bilder när jag var med vännerna och lunchade. Typiskt 😛 Men vi hade supertrevligt och åt en god pasta på Egers mitt i Gbg.
Nu har jag, bästis och min familj kommit till Alingsås och har precis njutit en kaffe i kvällssolen på takterassen.
Det var nog sista dagen man kunde sitta ute och njuta av en kaffe. Det var nästan på gränsen till för kallt, men en kopp kaffe värmde gott.
Morfar blev äntligen förrenad med sitt älskade barnbarn!
Och min bästa vän i världen fick se mitt ungdomshem för första gången. Dock var det inte här jag växte upp eftersom mina föräldrar har flyttat, men hon får i alla fall se staden jag kommer ifrån. 😉
Nu ska Filip snart lägga sig och vi vuxna ska laga lite tacos och snacka skit. Imorgon ska jag och Elin till frisören och klippa oss och jag ska också färga håret. Spännande va!? Många av er tyckte att jag skulle färga brunt och en del tipsade om ombre. Jag har sagt till frisören att jag är öppen för förslag, så vi får helt enkelt se vad jag bestämmer mig för imorogn! 😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Agnes

    Sv: Härligt! Kul att du tittade in på bloggen! Måste ge dig stor eloge för din egen blogg! Verkligen jätte fina bilder och Filip är ju alldeles för söt! 🙂 Ha en bra kväll! Kram!