Sminka, fixa, färdig! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Sminka, fixa, färdig!

Godmorgon på er!
Nu har jag sminkat mig, packat färdigt, ätit frukost, matat och fixat Filip och fixat klart allting för att kunna åka till Sverige!
Min man åker ju tillbaka till Oslo igen redan på söndag, men jag stannar över en vecka till! Så det blev mängder att packa faktiskt! Men mitt i allt så insåg jag att jag inte har någon snygg höstjacka!! Jag har bara massor med trenchcoats och en megasnygg vinterjacka. Men en kort, normal och snygg höstjacka kunde jag inte hitta. Så nu måste jag på shopping i Gbg när jag kommer fram! 😉
M släpper mig och Filip i stan och så ska vi möta upp min bästa vän Elin och min fina vän Sven. Vi ska ta en fika och umgås lite grann innan vi åker till mina föräldrar där vi ska bo under vår Sverigevistelse. Hehe det känns lite lustigt att jag åker “utomlands” när jag i själva verket ska till mitt hemland.
Anyway. Hoppas ni har en fin torsdag så här långt så hörs vi, som vanligt, om en liten stund igen!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. BamBam

    Välkommen hem får man väl säga då. Hoppas ni får en fantastisk vistelse i Sverige. Måste vara nice att komma hem och hälsa på föräldrarna. 🙂

  2. Elin

    Ja det ska jag göra 🙂 Men nästa vecka ska jag försöka börja jobba mig uppåt igen 🙂 Hoppas du får det bra här i Sverige 😉 Kram <3

Annons