Då åker vi – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Då åker vi

Då var vi klara att bege oss mot Falkenberg Strandbad för en härlig spaweekend. Det känns underbart att få lite egentid med min man, men samtidigt så är det såklart jobbigt att slita sig från sin lilla prins.
Precis innan vi skulle åka nu så ställde sig Filip upp alldeles själv för första gången! Han är så otroligt duktig och jag är så himla stolt över honom! Han fyller 10 månader idag förresten! OCH min älskade storebror fyller också år! Så grattis till dig Jakob 😉
I alla fall, våran sparitual i Falkenberg börjar inte förrän lite senare, så innan vi åker dit så ska vi stanna och shoppa lite. Det underlättar ju faktiskt en del att prova kläder och sånt när man inte har ett litet barn att passa på.
Å vilken underbar dag! 🙂 <3
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.