Falkenberg spa – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Falkenberg spa

Herregud så fint det är här på Falkenberg spa. Jag och min mamma har varit här förut, men det är något alldeles speciellt att åka hit med sin man. Jag har precis kommit från min massage och sitter nu nyduschad på vårt fina rum och avnjuter ett glas rött.
Min man är fortfarande nere och får massage. Det känns så underbart att unna sig detta tillsammans. Nu ska jag göra mig i ordning och sen ta det lite lugnt här på rummet innan vår 4rätters ikväll. Jag kommer självklart skriva om hela spaupplevelsen och lägga upp massor med bilder imorgon! Men nu hoppas jag att ni förstår att vi vill mysa och inte tänka på någonting som har med teknologi att göra förän imorgon. 
Pusspusspusspusspussss <3
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ditte

    Vad trevligt! Skönt att kunna göra något tillsammans utan barn. Nog så viktigt! Önskar er en fin vistelse och passa på att njuta och koppla av.