Gårkvällens firning – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Gårkvällens firning

Godmorgon på er!
Hoppas ni sovit gott som stockar! Själv vaknade jag klockan 06.00 och var alldeles klarvaken! Det blir så ibland, när jag får så går det inte.. Alla andra ligger och sover, även Filip! Men då passar jag på att gå upp och tända brasa, sätta på kaffe och tända ljus så att det är mysigt här när resten av familjen kommer upp!
Igår åt vi middag med mina föräldrar och firade lite grann att jag fyllt år. Känns alltid kul att vara center of attention! 😉 hehe.
Jag älskar att öppna paket! Det är så skoj! 😉

Vad kan det vara här i? Hihi. Det ni!
Kvällen var i alla fall jättemysig och det känns så härligt att vara här och hälsa på. Även fast jag har min egna familj och mitt hem i Norge, så kommer det alltid kännas som att man kommer “hem” när man kommer till sina föräldrar. Jag är så lyckligt lottad så att jag kan säga att jag har två familjer och två fina hem! Hur underbart är inte det!?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons