Ett litet hej – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Ett litet hej

Godmorgon på er!
Jag tänkte bara kika in här och säga ett snabbt hej innan vi ska dra oss ner till frukosten. Jag satt precis och kollade igenom bilderna och jag har mängder med fina på min kamera! Men här kan ni få se en från igår innan vi gick ner till middagen. “Älskling, älskling! Kom och ta en bild!” är ett vanligt uttryck i denna familjen! 😉
Nu ska vi som sagt göra oss i ordning för frukost, men jag kommer berätta i detalj hur underbar denna helgen har varit så fort jag kommer hem! Massor med pussar och kramar på er alla och jag hoppas att ni haft en lika fin och romantisk helg som vi har haft! 😉 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.