Första spadagen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Första spadagen

Sådär, då var vi hemma hos mina föräldrar igen efter att ha varit en helg på ett av mina favoritspa. Så nu tänkte jag att jag skulle berätta hur det var!
Ååååå vad jag älskar dig!!
Det blåste som tusan där ute på piren vill jag lova! 
Och mitt i all fotografering så fick jag en våg över mig! Snacka om oväntad överraskning 😉
Som vanligt så är jag och M alltid för tidiga, så vi fick spela lite biljard för att fördriva tiden innan vårt rum var färdigt.
När rummet var färdigt så korkade vi upp en flaska vin och smaskade i oss lite choklad innan det var dags att gå ner på spat för vår sparitual.
Väl nere på spat så kunde jag inte ta med min kamera, men vi hade mobilen på flightmode för att kunna ta lite bilder.
Det är så underbart med spa och man känner verkligen ett lugn i hela kroppen av att vara där..
När vi kom så fick vi ett glas bubbel och sen var det dags för ritualen. Man gick in i olika bastu, poolar och gjorde ansiktsmask, scrubb och lerinpackningar. Det var verkligen en upplevelse och snacka om att man blev avslappnad. Efter några timmar i dom olika avdelningarna så gick vi in i ett eldrum och vilade.
I eldrummet fick man ta lite te, frukt och choklad. Vi låg där ungefär 2 minuter innan båda två somnade. Snacka om att denna spahelgen var välbehövd. Vi behövde verkligen vila upp oss.
När vi hade legat där i 45 minuter så blev vi hämtade för våra behandlingar. Både jag och M unnade oss varsin 45minuters helkroppsmassage. Jag tyckte det var ofattbart skönt och njöt verkligen under varje minut. Min man däremot tyckte det var lite obekvämt hehe. Han gillade inte att en annan tjej tog på honom med massa oljor! Hihi. Men allt som allt så var hela spaupplevelsen topp!
 
Nu är vi som sagt tillbaka hos mina föräldrar igen och min man ska åka tillbaka till Oslo! Så vi ska ta lite fika och umgås en stund innan han åker. Men jag berättar om middagen och resten av helgen lite senare ikväll! 😉 Kram på er!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. izabelle

    Gud vad härligt ni ser ut att ha haft det! 🙂 Var på spa igår jag med, så låg i bubbelpool med min pojkväns familj och drack cider ett par timmar, riktigt välbehövligt! 🙂