Spa-middagen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Spa-middagen

Middagen igår var bara helt fantastisk! Vi började att ta ett glas vin på rummet innan maten. 
Finns det något mysigare än att bara sitta och mysa på rummet med sin man efter en dag med avkoppling och skön massage?
Vi satt och pratade om hur vi träffades, när vi insåg att vi blev kära och när M kom fram till att han ville fria till mig. Det är så romantiskt att prata om och jag blir lika rörd varje gång jag ser min man prata om hur mycket han tycker om mig.. Jag ser verkligen hur mycket han älskar mig och jag älskar honom minst lika mycket tillbaka.
Detta är mina vigselringar. Förlovningsringen är specialdesignad till mig och den har min man gjort själv tillsammans med en guldsmed. Han har valt ut diamanterna och format den precis så som han önskade att den skulle se ut. Sen när vi skulle gifta oss så gick vi tillsammans och designade vigselringen så att dom skulle passa tillsammans. Dom är så fina mina ringar och jag tycker själv att dom passar mig perfekt! Min man har en ring i vitt guld med mitt namn graverat på utsidan. Den kan ni också få se en vacker dag om ni vill 😉
Det var kul att få en chans att klä upp sig lite och använda ett av mina hundratals par högklackade skor (som aldrig blir användna ute på landet). Jag hade på mig en blus från Zara, byxor från Filippa K, väska från Gucci, Skor från Christian Louboutin.
I alla fall, det var ju middagen jag skulle berätta om.
Middagen var verkligen jättegod och varje måltid var ett konstverk. Vi tar nästan alltid olika rätter och så smakar vi på varandras. Det är så mycket roligare än att ta samma tycker vi! Vi hade bokat ett romantikpaket så vi fick en ostbricka och champagne till maten också. Hela kvällen var verkligen jättelyckad och framåt midnatt så började ett band att spela.
Dom var jättebra, men kort därefter dom börjat spela så gick vi upp till vårt rum och knoppade in. Vi må vara unga, men vi är småbarnsföräldrar och värdesätter vår sömn och har vi chans att få sova en hel natt utan att bli väckta så tar vi den! 😉
Allt som allt var spaupplevelsen på Falkenberg helt fantastisk och jag rekommenderar verkligen alla som har möjlighet att åka dit! Vi är supernöjda att vi fick firat vår första bröllopsdag här!
OSLOFRUS BETYG PÅ FALKENBERG SPA RESTAURANG
betyg_4
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.