Kvällsträning – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Kvällsträning

Så fort min pappa kommit hem från jobbet så stack vi till gymmet och tränade. Det var väldigt länge sen jag gymmade så jag kommer garanterat ha träningsverk imorgon! Jisses vad det var tungt, men kul! Jag ska verkligen försöka komma igång med träningen lite bättre nu så att man blir riktigt fit till nästa sommar, satsar på beach 2015! 😉
Nu har jag precis lyckats få Filip att somna. Han har blivit lite förkyld och snorar massor, så mina föräldrar stack iväg och köpte en sån där slang som man kan suga ut snoret med. Jag trodde aldrig att jag skulle få honom att somna utan den, men det gick till slut ändå. Så nu sitter jag här alldeles själv och finular på vad jag ska göra i veckan som kommer. Imorgon har jag inga planer, men på onsdag ska jag träffa min kompis, Ida! Ska bli superkul! 
Nä, nu får jag passa på att kolla lite tv och slappa innan det är dags att sova! 😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.