Mycket nytt, mycket rätt – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Mycket nytt, mycket rätt

Godmorgon!
Nu har vi precis vaknat här hemma. Det känns skönt att vara tillsammans med min son igen. Att lämna honom över natten är verkligen inte det roligaste som finns, utan jag hade gärna varit med honom dygnen runt resten av livet utan problem. Dom här mammakänslorna hos mig är så starka och utan min lilla pojke känner jag mig inte fullständigt hel..
Men om det är någon som kan ta hand om honom förutom mig och min man så är det mina föräldrar. Här känner han sig så trygg och han har så mycket nytt, roligt att leka med. Jag tror dessutom att det är bra för honom med lite omväxling och att han får träffa nytt folk och inte bara mig.
Idag ska vi med mormor på stan och shoppa – en av våra favoritsysselsättningar! Får se om jag hittar nåt snyggt idag, skulle behöva en ny jacka nu i höst. Helst en kort och svart. Sen vore det ett stort plus om jag hitta några snygga skor, men vi får se vad stan har att erbjuda! 
Ikväll sen så ska jag och min pappa till gymmet och träna. Det var flera månader sen jag gjorde det, så vi får se vad jag klarar av att lyfta. Huvudsaken är att jag får lite egentid att umgås med min fina far! 😉
 
Förresten! Ni glömmer väl inte min tävling med chans att vinna en länk och en tavla? 🙂 Gå in HÄR för att delta!
Tävlingen pågår fram till onsdag då jag presenterar vinnaren här på bloggen!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. AngelicasVärld

    Jag vet…man saknar dom små när man inte har dom nära…mina är dock så stora (8, 9 och 10 år gamla) att dom börjat klara sig bra utan mamma ibland…lite små jobbigt måste jag erkänna!