Vaken hela natten – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Vaken hela natten

Godmorgon på er!
Å hua mig. Det är inte ofta jag klagar eller tycker saker är jobbigt. Men när min lilla älskling är sjuk så har jag det inte så bra. Vi har varit vakna i princip hela natten. Filip har feber och är väldigt snorig. Dumma, dumma förkylning. Han har fått ligga hos mig i natt och det har gjort att jag har varit vaken hela natten eftersom han rör sig så mycket när han sover och för det mesta var han vaken och grät..
Men nu är det en ny dag och han verkar må en aning bättre nu. Jag har satt på en stor kanna med kaffe och kurat upp mig i soffan och bäddat ner Filip i babysittern. Här blir vi nog tyvärr sittandes idag. Får hålla tummarna att det går över så att vi får sova i natt!
På den positiva sidan så har jag ju massor med tid till bloggen 😉 Jag ska lägga upp bilder senare på jackan som jag lovat er igår bland annat!
Och sen är det ju bara en dag kvar av tävlingen ! Imorgon utses vinnaren! Spännande va? 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym:

    Det är verkligen jättejobbigt när ens bebis är sjuk. Hoppas han blir bra snart, som tur är har inte vår Alice varit sjuk så mycket (förutom när hon föddes)

  2. Larissa

    Det är verkligen jättejobbigt när ens bebis är sjuk. Hoppas han blir bra snart, som tur är har inte vår Alice varit sjuk så mycket (förutom när hon föddes)