Vilken dag! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Vilken dag!

Hej på er,
Denna dagen har spenderats inomhus med min sjuka lilla pojk. Stackarn är så dålig.. Han har bara sovit, snorat och gråtit hela dagen och ätit lite smoothie i mellanåt. Det har inte gått att ge honom någon mat och han är inte så happy på att göra någonting annat än bara vila.
Nu har jag i alla fall lagt honom och hoppas verkligen att han får sova i natt.. så kanske jag också kan få sova lite grann. Vi håller också alla tummar och tår att han blir frisk till imorgon så att jag inte behöver ställa in våra planer. Men är det så, så är det så, Filips hälsa går såklart före allt!
Hoppas ni har en fin kväll, kram på er! 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Håller verkligen tummarna för att han mår bättre så att du får dig lite sömn i natt. En riktig liten sötnos är han i alla fall, frisk eller ej 🙂

  2. Martha

    Ni har såklart säkert redan testat det mesta. Men böcker under fötterna på sängen vid huvudgaveln brukar hjälpa, så huvudet kommer högre. Och sedan koksaltlösning på nässpray-flaska. Det är i alla fall mina tips. Hoppas ni får sova inatt.

  3. Mikaela

    Jag kan verkligen rekomendera Santorini. Det är så himla vackert där. Om du åker dit så gör inte om mitt misstag att inte ta med badskor. Lavastenstränder blir snabbt varma hehe. Tyvärr ligger resorna dit ganska högt i pris men det är verkligen värt det.