Mini-utställning – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Mini-utställning

Då tänkte jag att jag skulle ställa ut några av mina tavlor på en liten blogg-mini-utställning! Jag skulle gärna skänka bort alla till er, men eftersom det ligger flera timmars arbete bakom så känns det inte helt rätt mot mig själv.. Plus att dom skulle ta slut så fort  😉  MEN nu har ni chans att köpa tavlorna för en rimlig peng. Alla tavlor är i storlek 38*46cm. 

 
Oljemålningar tar lång tid att måla, samt lång tid att torka.
 
 
Om du önskar att köpa en tavla så kan du maila mig på info@oslofru.com
 
 
Jag tar endast emot beställning på mail och inte i kommentarsfältet! 
 
Kram på er 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.