Jag gör allt i min makt för dig – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Jag gör allt i min makt för dig

Vilken underbar eftermiddag det har varit. Hela dagen har såklart varit fin, men det är först nu på eftermiddagen som min son har blivit mer pigg och nu känns det faktiskt som att vi är så gott som friska, pigga och krya. 
Det är jättevarmt ute, så vi har suttit på takterassen och tagit det lugnt.
Vi har så kul ihop jag och min vackra lilla prins! Han gör mig så lycklig och förgyller hela mina dagar bara med sin närvaro.
Det här har jag sagt tusenmiljoner gånger förr, men jag är så stolt, lycklig och tacksam över att jag får vara mamma. Det är en sann välsignelse att få vara mamma till ett barn och sen är det ju bara helt otroligt att jag dessutom har fått bli mamma till en så underbar liten pojke som Filip. Han är så snäll, go, fin och bara helt fantastisk! Det finns inte ord för vad jag känner för honom! Han är verkligen mitt allt och jag kommer alltid, i hela mitt liv göra allt i min makt för att han ska ha det så bra som möjligt! <3
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons