We´re going home – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

We´re going home

Nu åker vi hem. Jag skrev ett sms till min man i natt att jag ville komma hem och då fick jag svaret “Jag kommer och hämtar er älskling!”
Så nu sitter vi bara och väntar på att bli hämtade. Alla våra grejer är packade och vi är redo att ta oss hem till Oslo igen. Det känns bäst när vi inte är friska.. Mina föräldrar har varit jättegulliga och det känns tråkigt att lämna dom, plus att jag är tvungen att ställa in massa kompisträffar. Men det känns inte bra att vara så här långt borta när vi blivit sämre igen, plus att varken jag eller min son känner oss hela utan M.
Men vi har haft det mysigt (bortsätt från förkylningen) och kommer såklart komma tillbaka till Sverige snart igen. 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons