Tid att skapa – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Tid att skapa

Godmorgon på er!
Idag bestämde sig mina pojkar för att ta sovmorgon, håll i hatten nu – Filip sov från 18.45 igår till 08.45 idag!! Snacka om att jag blev förvånad när jag vaknade av mig själv i morses klockan 7 och inte kunde somna om. Jag gick och kollade till Filip så att det inte hade hänt nåt och sen gick jag och satte mig i min ateljé och skapade. Det kändes otroligt skönta att få tid till att måla och jag blev faktiskt klar lagom till pojkarna vaknade.
Tavlan kanske inte är så märkvärdig, men jag gillar den ändå på nåt sätt. Den får mig att känna mig lugn och den ger mig en harmonisk känsla i hela kroppen, Kanske vi sätter upp den på nån av våra tomma väggar i huset. 
Nu ska vi äta frukost och göra oss i ordning för dagen. Vi ska åka och hämta en grind hos en tjej till vår braskamin, sen ska vi till Ikea och köpa barnsäkringar till lådor och sen ska vi in till stan och luncha med min bror och hans tjej. Tror nog det blir lite shopping också när vi ändå är inne i stan. Jag har ju inte orkat leta upp våra vinterprylar i boden så det blir nog till att köpa nytt trots allt. 
Nu ska jag stänga ner datorn och njuta av denna underbara lördag med min man. ( Och Filip såklart 😉 )
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Aa

    Mycket fin tavla, återigen! Men hur fort målar du en sådan egentligen? I min värld borde det ta minst några veckor (säger jag som inte kan måla).

Annons