ElizabethArdenPRO – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

ElizabethArdenPRO

Nu har jag använt den nya serien ElizabethArdenPRO i 10 dagar och jag måste säga att jag redan ser stor skillnad på min hy. Det är helt otroligt. Jag har länge lidit av acne och orolig hy och jag har provat det mesta när det kommer till huskurer och produkter, men ingenting har gett så synliga resultat på så kort tid.
“Forskningssamarbeidet mellom et av verdens mest etablerte og velkjente kosmetikkfirmaer, Elizabeth Arden, og en av verdens mest innovative og ledende hudpleieforskere, Joe Lewis, har resultert i en ny generasjon cosmeceuticals: Elizabeth Arden PRO. Denne banebrytende cosmeceuticals-serien er basert på kliniske studier og Skin Health & Beauty Pyramid?.”
Jag tycker definitivt att denna hudserien är värd att prövas om du inte har hittat några produkter som passar din hud. ElizabethArdenPRO ska passa till följande hudtyper:
  • Blandhud/ Problemhud
  • Ojämn hudton
  • Mogen hud
  • Torr/Fuktfattig hud
  • Känslig hud
Jag är i alla fall supernöjd så här långt och det är faktiskt första gången jag sett resultat efter så kort tid och jag ser fram emot att se hur dessa produkter kommer att påverka min hy i framtiden.
En sak som också kan vara en fördel för min hy är att jag endast använder mig av mineralfoundation och just nu kan ni få upp till 60% på sortimentet från BareMinerals hos Styleagenten!
Anyway. Jag håller er uppdaterade med hur det går för min hy och håller tummarna att det bara blir bättre och bättre ju längre jag använder mig utav dessa bra produkterna. Nu ska vi äta middag här hemma och mysa framför världens bästa serie, Sons of Anarchy 😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.