Pannkakor – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Pannkakor

Idag kom min man hem lite tidigare från jobbet och då ville jag lyxa till det med att laga pannkakor.
Tro det eller ej, men jag är faktiskt bäst i vår familj på att steka pannkakor. Idag blev det inte så lyckat dock eftersom vi inte hade något smör hemma. Men huvudsaken är ju inte hur dom ser ut, utan hur dom smakar. 😉
Min man fick i uppgift att vispa grädde när han kom hem. Tackar för det <3
Den enda nackdelen med att få hem min man tidigt är att telefonen oftast är fastklistrad vid hans öra. Men det är ok eftersom både jag och Filip är så glada av att bara få se honom och att ha honom hemma hos oss. Sen om han pratar lite telefon och svarar på lite mail gör liksom inte så mycket. 
Mumsfilibabba, pannkakorna blev minst sagt goda.
Mina pojkar har precis tändt en brasa och nu ska vi snart gå upp och bada alla tre. Det är så mysigt att sitta nytvättade med pyjamas framför elden sen innan det är dags för att lägga Filip för natten. Mys <3
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Åh, gott med pannkakor! Gör det i princip aldrig själv då jag är urusel på det … de blir alltid helt söndertrasade och många hål och sprickor Hahaha … skyller på det danska smöret (kanske). 😉