Dagens plikter – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Dagens plikter

Godmorgon på er!
Idag vaknade jag och min man tidigare än vår lilla son. Så vi gick ner och satte på kaffe och började med dagens plikter. Anledningen till varför min man är hemma är för att det ska komma hit massa folk och fixa dom sista felen på huset. Bland annat så är det några som kommer och ska fixa braskaminen. Vi har ju en vit och själva kaminen och pipan har inte samma vita färg, så den ska dom byta idag. Sen ska även poolmannen komma och stänga poolen för vintern. Så eftersom det är en del viktiga saker som ska göras så känns det bäst att min man är här och ser till att allt går rätt till.
Själv sitter jag och betalar räkningar. Det är jag som har hand om ekonomin i min familj och ska jag vara ärlig så tycker jag faktiskt att det är ganska så kul att betala räkningar och hålla koll på hur mycket pengar som går både in och ut.
Nä vet ni vad, nu vaknade Filip! Hoppas ni får en fin dag, nu är det familjemys! 😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. F:

    Hur kommer det sig att du ansvarar för ekonomin när det bara är din man som tjänar pengar och driver företag? Hur kom ni fram till det? Jag är också ansvarig för det hemma men det mesta ligger på autogiro så behöver liksom inte göra något egentligen men kan ibland fundera över varför det blev jag som håller reda på allt…Iofs låg hyran på autogiro hos mig redan när min kille flyttade in men ändå.

  2. Kajsa-Stina

    Så mysigt att din man är hemma nu när ni ska fixa i ordning lite med huset! Förstår det måste vara mysigt att han kan vara hemma från jobbet då och då 🙂