Halloweengäster – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Halloweengäster

Den här dressen som vi köpte till Filip här om dagen kan nog vara den sötaste jag sett honom i. Han är fullkomligt urgullig i den och det är så smart att det är en heldress som dessutom har en luva på. 🙂
Nu har vi precis packat väskan och är klara för en sväng på stan. Vi ska bland annat åka och handla lite inför morgondagen då vi ska ha gäster. Kanske man borde halloweenpynta? Nä, om det är någon högtid som jag tycker är onödig och ganska så tråkig så är det faktiskt Halloween. Jag hatar spöken och läskigheter och jag fattar egentligen inte varför man firar det.. Så med andra ord så blir det nog inget pynt här inte. Men däremot så måste jag handla inför middagen då vi måste ha något gott att bjuda på 🙂
Tror Filip ser fram emot att få leka lite med sin kompis, Nicole, imorgon. Det är inte varje dag han får träffa bebisar i samma ålder som han själv nämligen, så det ska bli superkul. 😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.