Spännande hemfärd – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Spännande hemfärd

Godmorgon på er!
Hoppas att ni fick lite längre sovmorgon än vad vi fick här hemma.. Det kändes sådär kul att tvingas upp 06.30 nu när det är så kolsvart ute. Det känns nästan som att man går upp mitt i natten. Men det är, som jag sagt tidigare, bara att sätta på kaffe och gilla läget!
Idag har vi lite ärenden att fixa på stan. Bland annat så har vi inte bytt till vinterdäck på en av våra bilar, så det måste vi försöka få gjort idag innan det blir allt för mycket snö och farligt att köra på vägarna. Sen fick vi ett litet tips på gardiner hos min bror igår, så det tänkte vi också fixa idag. 
Det var för övrigt supermysigt igår och Filip ville gärna vara med och hjälpa till överallt och kröp fram och tillbaka för att han inte skulle missa någonting. 
Maten var helt fantastiskt god, men efterrätten var helt förtrollande. Det var ju kladdkakans dag igår, så därför bjöds det på kladdkaka med en twist. Hallonsås, lakritssyrup, vaniljglass och färska hallon toppade denna mumsiga dessert.
Vi matchade med tiden ganska så bra när det kom till Filips läggrutiner. VI stannade till 19.00 och gav då Filip sin godnattgröt innan vi körde iväg och han somnade i bilen så fort vi började köra och sen när vi kom hem så lyfte vi över honom i hans säng, helt utan problem. Så nu vet vi att vi kan vara borta även efter hans läggtid, vilket vi inte riktigt har vågat innan.
Förresten! En lite läskig sak som hände var att elen på bilen nästan tog slut när vi körde igår!! Av någon anledning så hade den inte laddat när jag hade parkerat i stan, så när vi skulle köra hem så var det på gränsen om elen skulle räcka, men vi bestämde oss för att försöka eftersom det fanns en snabbladdningsstation på vägen. Men väl framme vid den stationen så var den upptagen med en bilfirma-bil som säkert skulle stå där hela natten. 25km kvar på bilen och 19km hem, plus att det var minusgrader ute som tar mer el. Shit, det var lite pirrigt om vi skulle ta oss hem! Men det gjorde vi som tur var, med 4km kvar att köra när vi kom fram! Phu!! Kändes riktigt nervöst när allt i bilen mer eller mindre stängde av sig så att vi skulle ha möjlighet att köra fram sista biten. 😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.