Tyger och tänk – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Tyger och tänk

Godmorgon!
Vi vaknade rätt så sent här hemma och har precis packat iordning väskan, ätit frukost och gjort oss klara för att åka till stan. Först ska jag till min vän Sara och ta bort mina fransar och sen ska jag och Filip träffa våra flickor Erika och Nicole.
Som många av er har påpekat innan så ser det ganska så tomt ut här hemma och nu har jag kommit på varför och vad jag vill göra åt saken. Jag ska sy gardiner! Frågan är nu bara vad för typ av gadiner vi ska ha. Långa, korta, tjocka, tunna? Det är supersvårt och det finns en hel djungel att välja på. 
Men som tur är så är Erika designer och kan ett och annat om tyg, så jag hoppas att vi kan hitta något fint på stan idag så att jag kan börja sy inom kort.
Sen kan man ju också fråga sig om man ska ha gardiner på alla fönster? Över dörren? Eller kanske inga gardiner alls? Hehe. Jag är kluven som ni kanske förstår! Det är supersvårt det här tycker jag. 
Så om ni har några förslag på hur vi kan ha det så får ni gärna säga till! Jag blir jätteglad för alla idéer och nya tänk för att optimera vår inredning här hemma. Om ni har bilder ni vill visa så kan ni gärna maila mig också på oslofru@gmail.com.
Hoppas ni får en fin dag idag, snart helg ju! 😉 Kramar
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva`s blogg

  Ja klart gardiner o lite växter kanske gör det varmare även om jag tycker det fint som det är o kanske en mysig matta i hörnet där borta 🙂 bara en tanke o idè 🙂 ha det gott kram

 2. Camilla

  Du har verkligen en utmaning, så många fönster och ganska smala… jag hade iaf valt tunna skira tyger eftersom det är ett rum du vill ha in dagsljuset i:) Kanske gruppera fönstrena som känns som naturliga grupper, t.ex. dörren och de två fönstrena vid sidan av som en grupp. Lycka till iaf!

 3. Sophie

  Jo, det ser kanske lite “kalt” ut. men jag tycker det är jätte snyggt. Men som Eva’s blogg skrev, en matta där i hörnan och lite växter … tycker nog också att det ska vara väldigt tunna, sköra gardiner i färg med stolarna, så inte de tar för mycket av det vackra ni har. Taklampan och stolarna är jag väldigt förälskad i. 🙂

 4. Amanda

  Åh vilken härlig matsal 🙂 älskar stolarna 🙂 gardiner är aldrig lätt men jag ett säkert kort är smala panelgardiner eller gardinkappor 🙂