Firandet fortsatte – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Firandet fortsatte

Efter att vi varit ute en sväng och Filip hade fått sova så var vi klara att fortsätta firandet. En sak som jag tycker är lite kul när man har gäster såhär över helgen är att det man gör hela dagarna är att äta och förbereda det man ska äta. Hihi. Så det gjorde vi.
Och efter det mesta med middagen var förberett så kunde vi slappna av en stund och tog lite glögg och pepparkakor med blåmögelost i köket.
Självklart var Filip ständigt mittpunkten på kalaset. Men det var väl ganska så självklart i och för sig eftersom det var för honom vi var samlade och innan det var läggdags så hade han några paket till att öppna.
Jag tror möjligen att han var lite för liten för att förstå att dom där färgglada kartongerna var till honom, utan det var nog mest jag som var superexalterad och nyfiken på vad det var min lilla prins skulle få. 🙂 Men sen när alla leksaker låg på bordet och vi vuxna satt runt om så var det såklart kul för Filip också att leka med alla sina nya saker han fått. 🙂
Kvällen närmade sig och det var dags för Filip att sova, så hans morföräldrar fick göra honom klar för sängen.
 

Så när Filip hade lagt sig för att sova så blev det en trerätters för oss vuxna.
Vi hade en supertrevlig kväll med god mat och heta diskutioner. Vi är ett gäng med väldigt starka meningar och alla är inte lika vill jag lova. Men det är det som gör oss så fina och unika. 
Eftersom vi ätit så söta kakor på dagen så blev det ost och kex till efterrätt som var ett alldeles perfekt slut på kvällen.
Vi satt och pillade på dom olika ostarna och pratade till sent på natten. Det var så himla trevligt och helst ville jag inte att kvällen skulle ta slut.
Tack och lov så sov Filip hela natten, men väckte hela huset strax innan klockan 7 i morses. Så vi åt frukost och sen åkte allihop till sina respektive hem igen. Och kvar sitter jag och mina pojkar här hemma och filurar på vad vi ska hitta på en regnig dag som denna. Tror nog soffan, godis och en bra film lockar bäst.
Hoppas att ni har haft en fin helg och får en skön söndagskväll! Kramar till er alla 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.