Ikea – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Ikea

Yaaay! Äntligen fick jag en heldag på Ikea! 🙂
Jag gick först runt själv med Filip och kollade runt om jag kunde hitta något fint. Min man kom sen en timma senare och då gick vi direkt till restaurangen och åt. Man kan inte gå på Ikea med tom mage inte 😉
Jag kan väl erkänna att maten där inte är den bästa. Men helt ok! Efter att vi var mätta så fick jag visat min man vad jag hade lust att köpa. Men tyvärr slutade det med att vi sa “hmmm, vill vi Verkligen ha denna?” och så köpte vi tillslut nästan ingenting.
Så efter nästan två timmar på Ikea så bestämde vi oss för att ta våra fjuttiga värmeljus och åka hem. Hihi.
Nu är vi hemma har precis slängt oss i soffan. Det blev en sen kväll idag för när vi kom hem så började vi sätta upp gardinstänger och greja här hemma. Nu är det snart första advent så nu är det banne mig lov att julpynta. Äntligen! Jag älskar julen och allt som hör där till. Imorgon är det ju heller inte vilken dag som helst, utan min lilla älsklings 1års dag! Det ska bli superkul att få fira honom och vara extra gosig och snäll. Vi får se hur han reagerar på alla paket och den gröna tårtan som jag ska baka.
Nä, vet ni va, nu ska jag äta min svenska Marabouchoklad som jag köpte på Ikea och se på det näst sista Sons of Anarchy avsnittet som precis kommit ut. Spännande! 😉 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.