Filips första födelsedag – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Filips första födelsedag

Jaa, då var Filips första födelsedag mer eller mindre över och vilken fin dag vi har haft. Vi startade med massa mys på morgonen och ett paket som han kunde mysa med medan pappa gick till jobbet.
Som tur var så var han inte borta allt för länge, utan kom hem vid lunchtid med en vacker och lite annorlunda överraskning.
Han är så fin som tänker på mig och ville ge mig en blomma för att visa sin uppskattning och sa att det var för att jag fått vår son till världen. Så sött. I vanliga fall brukar jag få rosor, men denna gången kom det ut en liten speciell skapelse som jag inte riktigt visste vad jag skulle tycka om. Hihi.
När vi var samlade hela familjen så var det dags att äta tårta som jag hade bakat på morgonen.
Det blev en supergod jordgubbstårta som var alldeles grön innuti (visste inte hur mycket man skulle ha så jag hällde i en hel burk med grön konditorfärg:) ).
Gissa om Filip var glad när han såg en sån här stor tårta. Han hade ju fått försmak av cupcaksen som Johanna hade med sig i helgen och nu skulle han få smaka en sån här stor sockerbomb för första gången i sitt liv!
Tårtan smakade såklart och när vi alla hade ätit upp så var det dags för paketöppning.
Vi ville helst inte överdriva och överösa vår son med paket. Men ett och annat fint kunde vi inte hålla oss undan från att ge honom. Sen var vi såklart också tvugna att ge honom presenter från våra nära och kära som ville att han skulle få något fint på sin dag. Filip säger Tack till alla underbara människor som grattat mig idag!
Favoriten var en liten gubbe som han fick av min bästa vän. Det var så kul att se på honom när han såg på gubben åka fram och tillbaka över golvet. Vilken underhållning för både stora och små.
Nu börjar det bli sent och Filip sover. Vi sitter här nu och pratar om vår fina son och hur stolta och glada vi är över honom. Detta året som gått har varit fantastiskt och vi ser fram emot alla kommande år som vi har framför oss. <3
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.