Ny bilbarnstol – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Ny bilbarnstol

Godmorgon!
Denna natten var inte så kul. Det verkar nästan som att febern Filip hade har gått över till en liten förkylning, så han vaknade flera gånger i natt för att han spottar ut nappen och så vaknar han för att han vill ha den. Typiskt. Så vi var nog uppe hundra gånger och stoppade om honom. Men det verkar som att han mår bra idag, som tur är stackarn..
Jag kom precis på att jag helt och hållet glömt av att visa er vad som mer låg i lådan från Jollyroom som jag fick för ett tag sen! Bland lite annat smått och gott så var det en bilbarnstol.
Nu är Filip ingen liten bebis längre och kunde därför knappt få plats i vår lilla bilstol som vi köpte när han föddes. Utan nu är han en stor pojk och behövde en ny stol och denna passade honom alldeles perfekt.
Så nu är vi klara för att åka bil igen! Denna bilstolen är, som sagt, från Jollyroom.no och finns i fler olika varianter. Vi har än så länge bara provsuttit den här hemma, så jag vet inte riktigt hur den fungerar i bilen än, men det återstår att se. Vi ska för första gången prova den nu om bara någon timma då vi ska hem till min bror för att äta lite brunch. Härlig start på en fredag om ni frågar mig 😉
 
sponsrat
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mgls

    Jag tror nog ni e4nde5 valde re4tt stol. Det he4r hur det e4r att dra selen beror ockse5 till en del pe5 vilka kle4der barnet har och se5nt. Jag fick nog dra gaksna kraftigt ne4r vi var till musiklekis senare samma dag trots att hon satt i Belogic de5. Jag var lite ff6rve5nad de5 den tidigare verkat se5 le4tt att dra. (Selen glider bra troligen pga materialet, men varff6r det var trf6gare de5 pe5 kve4llen vet jag inte, kanske ne5got med vinkeln jag drog ur? Jag me5ste uppdatera ne4r jag provat den ett antal ge5nger till)Belogic kanske inte skulle suttit i er bil heller. (Men det vet man bara genom att prova). Det verkar vara en se5n stol som antingen funkar riktigt bra eller se5 sitter den inte alls bra. Max-way e4r de4remot en se5dan stol som troligen fungerar ne4stan f6verallt. Det e4r ve4l bara att acceptera att det e4r lite tungt att dra internselen spe4nt i alla stolar. Vissa ve4rre e4n andra. Jag brukar spe4nna selen kring benen ff6rst och sen he5lla spe4nt medan jag drar.