Extrafirning – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Extrafirning

Godmorgon!
Igår var jag hemma hos min bror och grejeade med bloggen och åt brunch. Men det var inte det ända vi gjorde. Dom (FIlips gudföräldrar) hade nämligen glömt paketen till Filip i helgen så han fick dom igår istället.
Det var jättefina presenter, men Filip var mer intresserad av morbrors Iphone 6 😉
 

Efter att vi varit där hela dagen så var det dags för mig och lilleman att ta oss hem igen. Det vi skulle göra med bloggen krånglade en aning, så jag satt med det resten av kvällen och idag kommer det att ske en ändring. Så om det ser annorlunda ut under dagen, eller om det felar på något sätt så får ni bara hålla ut för ikväll ska allt se som vanligt ut igen.
Idag vaknade vi väldigt tidigt så vi har suttit färdiga här i någon timma och väntar nu bara på att butikerna ska öppna så att vi kan åka och shoppa lite. Det är ju första advent imorgon och vi har inget julpynt här hemma. När vi flyttade i somras så måste flyttboxen med “julpynt” kommit bort. Så nu måste vi åka och hamstra pynt på nytt! 
Hoppas att ni får en underbar lördag allesamman och ta det förstiktigt i julruschen om ni ska ut på stan och fynda! Kram kram 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.