Första klapparna klara – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Första klapparna klara

Hej på er!
Idag hände något som aldrig annars händer – jag glömde min kamera hemma. I vanliga fall tar jag ju bilder hela tiden när jag är någonstans, men idag gick inte det och jag kände mig lite halvt naken utan den. Men min kamera-abstinens gick över så fort vi kom hem och jag stoppade min man när han försökte gå innanför dörren “Vänta! Vi måste ta lite bilder först!”

Vi hittade massor med fina presenter på stan. Så nu är faktiskt det mesta inhandlat och tur är väl det för nu när julruschen har börjat så är det fasen inte så skoj och lugnt att gå runt på stan. Folk är som galna för att raffa åt sig dom bästa fynden. Men vi var ute i god tid så vi hann köpa det mesta innan allt folk kom och nu är vi som sagt redan hemma igen.

Som ni ser så är pelarna framför huset inte målade och det är för att dom är tryckimpregnerade och ska stå ute ett år innan man får måla dom. Själv tycker jag inte att det är så vackert, så nu är jag superglad när det är jul så att jag kan linda in dom i gröna grenar och glimrande ljus! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. susannajungblom
      oslofru

      Jag såg det och ska kolla upp detta om det finns någon smart lösning. Om det är mer än detta som du inte gillar med ändringen så får du gärna maila mig. Kramar