Adventsbak – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Adventsbak

Vi skulle ju baka pepparkakor idag, men tyvärr blev jag nedröstad och istället tvingad att baka en av mina specialiteter istället – kladdkaka!

Jag kan väl hålla med om att kladdkaka är snäppet godare, så jag klagar inte. Pepparkaksbakningen får vi ta en annan dag helt enkelt. Annars har dagen här varit helt okej. Jag målade lite till, sen gick vi en promenad och när vi kom hem tände vi en brasa och myste lite innan vi skulle lägga Filip för natten.

Nu ligger lilleman och sussar så sött och vi sitter i soffan och äter popcorn och väntar spänt på att Torpederna ska börja på tv4. Sjukt kul serie för övrigt för er som inte sett den!

Imorgon är inte planerna stora, men däremot så borde ni hålla koll här på bloggen för jag kommer att köra igång en stor tävling under dagen och vinsten är ingen dålig grej vill jag lova! Spännande, spännande! Eller hur? 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.