Bästa starten – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Bästa starten

Godmorgon!

Gör citroner till lemonad finns det någonting som heter och det är precis så vi har startat morgonen här hemma. Vi vaknade till en liten olycka och räddade den med ett, varmt, förfriskande och skönt bad.

Den här filuren vet ingenting som är bättre än att få bada, så en finare start på dagen får man leta efter! 😉

När vi kom ner till vardagsrummet sen så hade min man tänt en brasa som spred värme och satt på en stor kanna med kaffe. Underbart! Så nu sitter jag här och ser på elden och förbereder mig för dagen. Vi har en del ärenden som måste fixas idag. Bland annat så måste vi köra till Gardemoen och byta ut vår hyrbil. Vi har ju två bilar, en diesel och en elbil som jag fick i födelsedagspresent. Tyvärr var min elbil inte så pålitlig som vi hoppats på och har krånglat väldigt mycket med laddningen i det sista, så vi har lämnat in den på verkstad och har en hyrbil så länge. Men, otur som vi verkar ha med bilar, så krånglar hyrbilen också! Så nu måste vi byta ut den med. Menmen, sånt är livet. Problem stöter man på stadigt, frågan är bara vad man gör med dom. Jag löser dom! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. eva

    Finns 100 bortförklaringar till att folk inte tränar o som du säger så säger jag med träning är för ens egen hälsas skull å vem vill inte må bra??? ha en skön dag kram