Vardagslyx – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Vardagslyx

Idag är det lillördag och det får man väl fira med lite extra god mat? För oss innebär det hemmagjorda hamburgare.Tända alla adventsljus, sätta på Ed Sheeran på Spotify och äta god middag. Perfekt!

Sen vill jag gärna tacka för alla tips när det kommer till min dumma hud. Tusen, tusen tack! Ni är så söta som bryr er och vill hjälpa mig. 🙂 Vi får se vad jag bestämmer mig för att göra och håller er såklart uppdaterade med vad jag beslutar mig för!

Vi har precis nattat Filip och har lagt oss på soffan och bunkrat upp med popcorn och lösgjordes för att se på näst sista avsnittet av Sons of Anarchy.

Shit så jäkla bra den serien är alltså! Om ni mot all förmodan inte har sett denna serien så måste ni börja se den Nu! Ni kommer inte ångra er. Den är så bra att jag seriöst önskar att jag inte hade sett den så att jag kunde få se den på nytt. Hihi. 😉

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Gittan

  Tack för kommentaren på min blogg, och visst är det gott med hamburgare. Jag gör det sällan vet inte varför annars gillar jag att laga mat. Kram Gittan

 2. Melinda

  Hej!
  Vad glad jag blev när du kommenterade i bloggen, angående bilden som var i rörelse så var det nog ett jävla flyt bara, har oxå problem med såna kort, man pallar ju inte springa med en systemkamera i högsta hugg vart man än befinner sig direkt, det blir ju som en sjukdom, så jag använder den mildare varianten (telefonen) haha. (fast jag är lika besatt av den, men jag slipper ha koll på två saker iallafall ;D)

  Angående hamburgare så är det oxå en lyxmat här hemma, ska sambon laga middag så experimenterar han gärna fram jättegoda burgare! 🙂 Jag är mer pizza/kebabälskare, men blir lika glad varje gång jag slipper laga mat haha.

  Ha det bra!