2 meter oljemålning – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

2 meter oljemålning

Idag känns det som att vi har fått gjort massor! Efter att vi hade handlat alla färger som jag skulle ha på stan så åkte vi hem igen och lägligt nog så ville Filip sova middag. Så då passade jag på att fortsätta med min målning och nu har jag kommit en ganska så god bit på vägen. Men det är många timmars målande kvar innan jag är helt färdig med denna baddaren! 😉

Det är mitt största projekt hittills och det är inte lätt vill jag lova. Men däremot så är det väldigt kul och jag hoppas att resultatet blir som jag tänkt mig så att vi kan hänga upp den på väggen i vardagsrummet sen när den är klar.

Filip har precis vaknat som ni ser och min man är på väg hem. Så nu ska jag ta tag i mina hemmafrusysslor och sätta igång med middagen så att den står färdig på bordet när min man öppnar dörren och säger: “Honey I´m home!” 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.