Grönt är skönt – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Grönt är skönt

Idag har vi varit ute och gått en lång promenad i Alingsås och självklart tog jag med kameran och provade den. Resultaten blev kanska mycket bättre än med min Samsung NX300. Bilderna är tagna med Canon Eos 500D.

Jag har på mig skor från Vagabond, Jacka från Filippa K, Tröja från Rosebud, Kjol från Esprit, Halsband från Gucci och väska från Louis Vuitton.

Jag älskar att klä mig i lite mer färgglatt på hösten och vintern när alla andra färger är så gråa och trista. Det liksom piggar upp min tillvaro att vara lite färgrik och man blir så glad när man ser att folk som klär sig i färger tycker jag. Dom liksom strålar i mörkret!

Vi har som sagt varit ute hela dagen och kom precis hem igen. Jag hittade lite julklappar på stan så nu börjar vi snart bli färdiga med allt vi ska handla inför jul vilket känns superskönt! Så nu ska jag sätta mig och slå in allt i små fina paket. Det är typ halva nöjet med hela grejen tycker jag, att skriva rim och slå in klapparna. Sen ikväll när Filip har lagt sig så ska jag hoppa i jacuzzin som mina föräldrar har på sin takterass. Det är så otroligt skönt att ligga i det varma vattnet, andas den kalla och friska luften samtidigt som man ligger och ser på stjärnorna. Ren lyx om ni frågar mig <3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. K-S

  Så rätt med färg denna bleka årstid 🙂

  Om jag får se ger jag gärna lite feedback om sidan. Väldigt irriterande med reklamen som täcker för inlägget och när X trycks på så omdirigeras jag dit ändå, något av ett irritationsmoment. Likaså att det inte står här att mailadressen är obligatorisk förrän jag har skickat kommentaren och då har den raderats för att istället läsa att mailadress MÅSTE fyllas i :/

  Jag gillar verkligen din blogg men det vore toppen om de ovan kunde ändras. Kram

  1. susannajungblom
   oslofru

   Hej K-S!
   Tack för din feedback! Det är superviktigt för mig att jag får veta allt som ni läsare tycker och tänker om bloggen. Jag ska göra allt jag kan för att få detta fixat! Om du har andra synpunkter eller tankar kring bloggen och den nya designen så får du gärna maila mig på oslofru@gmail.com.

   Kramar

 2. Elin Wred

  BLOGG UTMANING TILL MUSIKHJÄLPENS INSMALING!
  Var med och hjälp till för att stoppa spridningen av HIV och var med på min bloggutmaning!

 3. arvid klokk

  God til på klær, bra fotografert og, og et helt oki kamera, har selv samme type, men har og inisert i Canon 6D. Foto og trening er min lideskap utenom reiser da, 3 dager til så blir det Lanzarote og julen der i år 🙂