Måleri och krönika – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Måleri och krönika

Godmorgon!

Igår ville min man gå och lägga sig samtidigt som Filip – alltså klockan 19.00! 😉 Men eftersom jag också var rätt så trött så la jag mig självklart samtidigt så att jag kunde få hålla om och somna med min man som jag inte gjort den senaste veckan. Självklart kunde man väl lista ut att jag skulle vakna tidigt som attan och vara klarvaken och klar för en ny dag. Eftersom mina pojkar sov så sött så fick jag ett ypperligt tillfälle att måla klart min tavla om jag jobbat på dom senaste veckorna..

Som vanligt så känner jag mig inte helt nöjd utan tavlan måste hänga på väggen rätt så länge innan jag lärt mig att tycka om den. Men kanske ni gillar den från start? 🙂 Så här blev i alla fall resultatet:

Målning inspirerad av Kevin Hill

Förresten, jag har skrivit en krönika som publicerades på Vimedbarns förstasida nu! In och läs HÄR eller klicka på bilen:

 

KRAMAR TILL ER ALLA FINA LÄSARE 🙂 <3 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Matilda

  Åh herregud vad fantastisk förstorningen blev! En dag kommer du bli riktigt känd för din konstnärliga talang 🙂

 2. sidsel

  Hei igjen Susanna. Nå har jeg tatt meg litt tid til å lese bloggen din. Og da jeg innså at du er en svært dyktig malerinne, ble jeg selvsagt fascinert. Jeg har selv malt litt med vannfarger, og disse bildene ble endelig satt på veggen. Og du som har reist ut i verden, vi har nok noe av den samme erfaringen, jeg har også bodd i både Cannes og Juan les Pins og har også drukket kaffe i St.Tropez, men du verden hvilken overfladisk verden! Det håller jag med om, (har visst svensk blod i årene), ta vare på familien din! – Sidsel

 3. Ditte

  Intressant krönika! Och vad är lycka? Ja, det kan man fråga sig hela livet och jag tror att det man känner och ser som lycka förändras över, under och med åren. viktigt är att leva här och nu och var nöjd med det man har. För det är “du själv som har huvudrollen i ditt liv”. (Kaj Pollaks ord..)
  Kram!