Annandagen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Annandagen

Godmorgon på er!

Idag blir det sista dagen som mina föräldrar och min bror och hans tjej är här. Gårdagen var en helt magisk dag och kväll som startade med en helt fantastiskt vacker himmel och soluppgång.

Jag och mina pojkar var uppe tidigt och började ställa iordning en frukost som stod färdig när gästerna vaknade och började droppa in en efter en.

Det blev en fin start på dagen med mycket gott och massor av skratt kring frukostbordet.

Min älskade son, alltid festens mittpunkt 🙂

Eftersom vädret var så fint och Filip började bli trött och behövde sova middag, så bestämde vi oss för att gå ut på en promenad i kylan.

Vi alla var nästan helt mållösa så vacker vinter vi har här.. Dock var vi inte så smarta så hälften av oss klädde oss inte tillräckligt varmt, inklusive mig själv, så jag hade nästan kylskador på benen när vi kom in i värmen igen. Jag kände det när vi var ute och gick att det gjorde riktigt ont i benen och när vi var inne igen och jag skulle hoppa i duschen så var benen knallröda, nästan bubbliga och gjorde riktigt ont. Skitläskigt, så ett tips till alla som ska ut i 20 minus – sätt på er långkalsonger eller termobyxor! 😉

Dagen fortsatte med julklappsleken och risgrynsgröt till lunch tillsammans med rester från julmaten som inte var slut än och efter det så var det började det bli dags för lilleman att borsta tänderna och göra sig i ordning för natten.

Och medan vi la Filip så började resten av gästerna att förbereda middagen. Pappa tog som vanligt hand om att skära upp rådjurssadeln.

Och min bror tar största ansvaret, läser recept på mobilen och deligerar uppgifter!. eller kanske han underhåller sig själv med att surfa på internet i väntan på att maten ska bli färdig 😉

Maten var supergod och desserten ännu bättre!

Vi fick alla ett perfekt avslut på julen, så nu ser vi fram emot nyårsafton och vad det nya året har att bjuda på!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Vilken underbar jul ni ser ut att ha haft, och nyår med dessutom! 🙂

    Klänningen du hade på julafton var riktigt snygg, var kommer den ifrån? 🙂 Kram

Annons