Äntligen! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Äntligen!

Heej!

Nu har vi ääääntligen hittat den perfekta fåtöljen till ett av våra vardagsrum. Som vi har letat och aldrig funnit, men nu så! Vi körde i lite över en timma till en speciell möbelbutik och valde tyg och provsatt en supersnygg och skön fåtölj. Så om 7 veckor så ska den vara hos oss. Superkul och nu längtar vi verkligen massor tills den kommer.

Förutom det så har vi varit på shopping och jag hittade en söt liten glitterkavaj som jag ska ha över en svart klänning och min man hittade en cool kavaj i blå manchester. Så nu ska vi bli stiliga när vi firar in det nya året.

Annars då? Jo nu kom vi precis hem och jag har satt mig på ett av mina favoritställen i huset medan min man leker med Filip. Ibland behöver man lite egentid och då har trappan blivit min plats till att vara lite själv på. Konstig plats kanske, men väldigt mysig om ni frågar mig 😉

Idag har jag haft på mig en söt liten kjol från Zara, tröja från Rabalder och underbara knästrumpor som jag fick av min man i julklapp.

Perfekt vinteroutfit om ni frågar mig. 🙂

Nu när jag kollat internet, bloggat och suttit färdigt och filosoferat i trappan så tänkte jag fortsätta min lilla egentid uppe i badet. Jag köpte en ansiktsmask från Elizabeth Arden förut som ska ge massa fukt, vilket jag verkligen kan behöva. Min hud blir supertorr och jättefinnig på vintern så då måste jag återfukta så mycket som jag bara kan. Sen så har jag dessutom börjat med Efamoltabletter som jag blev tipsad om av en läsare här på bloggen! Tusen, tusen tack för det tipset! Min hud har faktiskt blivit betydligt mycket bättre sen jag började med dom!

Nä nu ska jag sluta babbla på här och återgå till min “me-time”. Hoppas ni har en underbar måndag! Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ditte

  Toppen att ni hittade fåtöljen! Här i Stockholm har butiken Svenstk Tenn på Strandvägen mycket snygga och stilrena designmöbler och vill man hitta något snyggt så är det ett toppenställe. Exklusivt, men det står sig alltid.
  Kul att se vilken fåtölj ni valde…Blir säkert toppen!
  Gott Nytt År!

 2. Amalia

  Supersnygg blogg! Häftigt att bo i Oslo förresten. Är lite nyfiken, vilka är de största skillnaderna mellan Sverige och Norge? förutom språket såklart 😉

 3. Anette

  Ja, Efamolkapslarna hjälper 🙂 Som jag skrev tidigare i en kommentar så kommer jag aldrig att sluta med dem. Att hjälpa huden inifrån är lika viktigt som att hjälpa den utifrån med bra o skonsamma, naturliga produkter.
  Önskar dig/er ett gott slut på 2014 samt ett Gott nytt år! 🙂
  Kram <3

Annons