Förberedelserna klara – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Förberedelserna klara

Hej på er!

Denna dagen har varit helt fullproppad med fixande inför morgondagen. Vi har varit runt i flera olika matbutiker, vinmonopolet och massor med olika butiker för att hitta pynt. Helt otroligt vilken beslutsångest jag har alltså. Men efter väldigt många om och men så blev vi äntligen så gott som färdiga och kunde stoppa upp för en stund och njuta en lunch.

Jag kände mig helt färdig efter flera timmars springande på stan, så det var väldigt gott med en kyckling och mozzarella bruschetta på min favoritrestaurang.

Filip var också rätt så glad över att få lite mat i magen 🙂Efter att vi ätit så fortsatte letandet efter den sista ingrediensen som vi ännu inte hade hittat – kronärtskockan. Det fanns banne mig ingenstans och vi var i kanske 10 butiker och antingen så hade dom den inte, eller så var det slutsålt! Snacka om att Kronärtskockan måste vara “Nyårsrätten 2014” 😉

Nu är vi i alla fall hemma igen och ska börja förbereda tillagningen av maten som vi ska bjuda på imorgon. Min man ansvarar för menyn och det kommer bli tre rätters med lite snacks före förrätten. Så om jag gissar rätt så kommer han tillbringa sista timmarna av dagen på köket, medan jag städar iordning huset. Å vad jag längtar till imorgon! Sista dagen på 2014, helt otroligt att ännu ett helt år redan är slut!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. arvid klokk

    Det var et ekte smil, vakkert og se noen viser slik glede med livet. Betyr gode foreldre! Godt nyttår til dere alle 3) Her blir det stille og roligt, feirer foresten bursdag i dag 🙂

Annons