Vill DU bli årets blogg? – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Vill DU bli årets blogg?

Heej på er alla underbara läsare!

Jag får dagligen förfrågningar om länkbyte och liknande, men eftersom jag inte kan länka till bloggare varje dag så tänkte jag slå till med en  Årets blogg tävling! där Du har chans att synas på min blogg och därmed dra mer trafik till Din blogg! 😉

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

1. Skriv om denna tävling på din blogg, samt länka till detta inlägget.

2. Skriv i kommentarsfältet att du är med och deltar.

Om 2 dagar, alltså den 1 januari 2015 så kommer jag att välja ut 3 stycken bloggar som jag kommer att lägga upp bild på header, samt länka till!

Såhär kommer det se ut:

Årets blogg är:

Som sagt så väljer jag ut 3 stycken lyckliga bloggare, så därför har du stor chans att vinna! 😉 LYCKA TILL!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martha

    Hei. håper du skjønner norsk, nå har jeg skrevet et innlegg om konkurransen. jeg fikk ikke helt til å linke dette innlegget men håper det går bra. Jeg har lagt inn bilde om denne konkurransen og skrevet om det. Håper jeg blir årets blogg. Du er suuuuuper peeen.

    – Martha Samuelsen

Annons