Blommor och champagne – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Blommor och champagne

Godmorgon på er!

Igår kväll höll vi på att förbereda hela kvällen. Min man stod i köket och gjorde dessärten färdig och tryffelsmör som ska vara till oxfiléten och medan han gjorde det så plockade jag i ordning och öppnade dom fina blommorna och ställde champagnen på sin plats.

Det är superviktigt med nya,fina och fräscha blommor på bordet när man har middagsgäster.

Och vald dricka till maten är självklart toppen över i:et.

Idag fortsätter förberedelserna och min man står redan på köket och gör såsen till middagen. Gissa om jag längtar till att få äta all den här goda maten senare ikväll. Mums!

Själv ska jag ta med mig min son ut på en promenad i det fina vädret. Jag har liksom gjort mitt här hemma så för min del är det bara att vänta på gästerna som kommer klockan två. Vi bestämde att dom skulle komma lite tidigare på dagen så att deras dotter och Filip kan få leka lite innan det är läggdags. Det ska bli så kul att se vad dom tycker om varandra och hur det går för dom att umgås. Det var ju en stund sen vi sågs nu så det ska verkligen bli superkul!

Hoppas ni alla får en fantastisk sista dag på detta året och att ni får ett riktigt Gott Nytt År! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons