GOTT NYTT ÅR – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

GOTT NYTT ÅR

Nu kommer snart våra gäster hit och vi börjar bli klara för en hel dag, kväll och natts nyårsfirande. Jag ville bara kika in här och önska alla mina fina läsare en fin nyårsafton och ett Gott Nytt År! Ni är underbara och jag är så lycklig för allt som 2014 har gett mig. Men speciellt är jag så glad och tacksam för min fina familj och speciellt mitt mirakel till son. 2014 kan nog vara det bästa året i mitt liv och jag vet att kommande år kommer bli minst lika bra om inte ännu bättre!

Massor med kramar till er alla, vi hörs och ses på det nya året! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Jag önskar dig också ett riktigt Gott Nytt 2015 och tack för att allt fint du har skrivit under 2014, det har varit så kul att följa dig!

Annons