Underbara charm – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Underbara charm

Godmorgon!

Vi vaknade för länge sen här hemma och Filip har lyckats raffa åt sig min chokladmjölk. Den lilla busen vill självklart ha allt som mamma har och ger sig inte förän han får den. Så efter många om och men så fick han leka med den tillslut.

Det går ju inte säga nej till hans fina små ögon och underbara charm! 😉

Idag ska våran garderob komma hit. Finns ingenting bättre än hemkörning! Min man ville till och med att dom skulle montera garderoben, men det skulle kosta 600/skåp (utan inredning!) och vi har 4 skåp.. Så jag sa att det absolut inte var värt det! Dessutom så tycker jag att det seriöst är superkul att skruva ihop Ikeamöbler, det är ju liksom den stora delen av nöjet med hela Ikea-upplevelsen! 😉

Annars är det faktiskt inte så mycket som händer. Vintern är så mörk och trist så fort man har städat bort julen tycker jag. Vi har inga speciella planer och tiden går oerhört långsamt just nu. Jag har försökt att lura hit min bästa vän, Elin, från Stockholm, så vi får se om hon hittar någon passande flygbiljett. Sen ska jag träffa Sara i veckan, vilket var alldeles för länge sen så det kommer att bli jättekul! Men mycket mer än så är inte bestämt framöver. Eller jo! Dum jag är, vi ska till Sverige och hälsa på i mitten av februari. Jag och min man har 3årsdag den 15e februari och det tänkte vi fira med att gå ut och äta tillsammans, så då ska vi lämna Filip hos mina föräldrar så att jag och M får lite egentid tillsammans <3

Så när jag tänker efter så har jag nog planerat en del mer än vad det känns som. Men det är nog inte bara jag som känner så här på vinterhalvåret, tack och lov att vi har sol några timmar på dagen och att det inte är kolsvart dygnet runt i alla fall!

Hoppas ni får en fin start på veckan allihopa! Nu ska jag återgå till mitt lilla charmtroll 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Men herregud vilken bedårande plutt! 😀 Men förstår ju att han tycker det är orättvist att det är din chokladmjölk, det som är så gott! ;D

  2. DeMarkey

    Ja det blir lite mer trist utan jul och ljusen som lyser upp men samtidigt känner jag att när det är nytt år så går vi mot nya tider och vill lämna julen bakom mig. Så vår jul försvinner redan vid 31 december och sen börjar vi ett nytt år med ett fräscht och städat hem 🙂 Men många tar bort julen i januari.

    Nu ser jag fram emot ljus, sol och snart lite mer värme 😉

    Trevlig vecka finis.