Kepsen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Kepsen

Godmorgon!

Igår när min man kom hem från jobbet så hade jag gjort färdigt lite hemmagjorda hamburgare till middag. Favoriten här är hälsokost eller snabbmat, men självklart är det kul att lyxa till med lite finare mat ibland, men helst äter vi sånt som är enkelt och går fort och göra för det är oftast det som smakar bäst! 😉

Det överlägset viktigaste på våra hamburgare är osten, skulle aldrig kunna äta någon hamburgare utan ost.

Mmmm, “Hamburger double cheese Delux”! 😉

Åå jag måste visa er kepsen vi köpte till Filip igår när vi var och shoppade. Så jäkla söt! Både jag och min man tycker att han är helt bedårande och när han har kepsen på så tycker Filip själv att han är så cool och skrattar hela tiden och tar på kepsen.

Sen efter att vi hade ätit så sprang Filip runt och runt och runt köksön och skrattade med kepsen på. Hihi. Våran lilla going, snacka om fredagsunderhållning! 🙂

Idag ska vi åka in till stan och träffa min bror och hans tjej. Vi ska fika och dom skulle bjuda på semlor, så jäkla gott! Jag har aldrig gillat semlor tidigare, men av någon lustig anledning så kan jag knappt bärga mig till jag får sätta tänderna i en. Hihi. Ibland alltså, jag är lite tokig och kan knappt förstå på mig själv ibland. Men det är ju tur att man lär sig gilla nya saker för varje dag som går. Om några år kanske jag till och med lär mig att äta ärtsoppa, vem vet! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sophie

    Varje gång jag ser era stolar blir jag grön av avund. Måste vara galet sköna att sitta i … dessutom är de grymt snygga. 🙂

    Ha en underbar Lördag.