Hallen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Hallen

Nu är hallen äntligen färdig och vi är helt överlyckliga över all förvaringsutrymme som ges så fort man får upp en sån här stor garderob.

Så här såg hallen ut före:

Sen var det inte bara-bara att slänga upp garderoben vill jag lova, utan det var flera dagars arbete…

Men efter många om och men och fint samarbete så var vi äntligen färdiga och garderoben stod på sin plats i hallen och så här blev resultatet:

Jag var rädd att det skulle kännas mycket mindre, men ska jag vara ärlig så känns det bara mer möblerat och hemtrevligt och hallen känns nästan större nu än vad den gjorde innan.

Förresten så kan ni finna superfina och bekväma målarkläder för män, kvinnor och barn Här! Perfekt när man ska renovera och måla i sitt hus. 😉

Så vad tycker ni? Hiss eller diss?  😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ditte

    Vad snyggt det blev! Och förvaring i en hall är ju helt nödvändigt.Speglarna gör också att hallen känns större. Men det är svårt att veta innnan allt är på plats.
    Trevlig dag önskar jag dig från klarblå himmel och sol i Spanien. Saknar inte snön och kylan….
    Kram!

  2. Lina

    Det blev ju verkligen helt perfekt – jag älskar Birkeland! De där dörrarna har vi också, fast i sovrummet (och dock utan speglarna). Speglarna var väldigt bra att ha där i hallen, både praktiskt när man ska klä på sig och gå ut samtidigt som rummet känns större 🙂