Aker Brygge – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Aker Brygge

Herregud vad jag är virrig! Ni kanske inte visste det, men klumpigare människa än mig får man banne mig leta efter. Jag och Filip körde hemifrån i god tid och jag hade printat in vägen i huvudet på mig själv efter att studerat kartan tidigare på hur jag skulle köra till Erikas jobb. Allting gick bra fram tills jag skulle parkera. Först missade jag vart jag skulle köra in och fick åka och vända långt borta i en rondell. Sen när jag nästan var framme vid parkeringshuset så hittade jag ett annat parkeringshus lite närmare och bestämde mig för att åka dit istället. Jag kör in, vevar ner rutan och tar fram mitt kort och ser att det står “Kort ej giltigt, parkeringshus fullt”. Va fasen?! Det stod ju att det var ledigt. Krångligt som attan så fick jag backa ut på vägen igen och så lyckades jag på något konstigt vänster att komma in i en jäkla tunnel. Jahopp, ingen återvändo, det var bara att köra..

Det kändes som att den tunneln aldrig skulle ta slut och rätt som det var så kom jag upp på andra sidan stan! Haha. Typiskt mig. Så nu var det bara att köra tillbaka igen och till slut kom jag in i rätt parkeringshus och kunde gå och möta Erika. Phu!

Vi blev lite sena, men det gjorde ingenting, för när vi väl kom fram till Espresso House på Aker Brygge så var allt frid och fröjd.

Det är alltid lika kul att träffas och Filip är så bekväm med Erika och det är så kul att se. Däremot är det inte så lätt att få en lugn stund över eftersom man hela tiden måste ge all uppmärksamhet till Filip som springer runt och ska ta i allt. Men det är så det är att ha barn 😉

Lunchen gick fort som attan och rätt som det var så var tiden ute och Erika skulle tillbaka till jobbet. Jag tänkte först att jag och Filip skulle gå en sväng på stan, men ångrade mig eftersom lilleman var trött och borde sova. Så vi satte oss i bilen och virrade ut ur stan och åkte hem igen.

Nu sitter jag och kollar recept på datorn, jag skulle vilja laga någonting gott ikväll. Jag är sugen på pannkakor, men av någon anledning så känns inte det som världens nyttigaste middag. Kanske jag gör en fisksoppa först och pannkakor till efterrätt. Mm, låter som en bra idé! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.