Sushi take away – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Sushi take away

Det blev ingen tur till stan idag. Istället har vi varit ute på en promenad och sen när jag la Filip för att sova middag så åkte min man iväg och köpte lite sushi.

Det här är verkligen en riktig drömlunch för en sushiälskare. Idag gick min man med att bara prova på massa nya makibitar och wow säger jag bara! Det var verkligen helt ofattbart gott!

Mmmm avokado, lax tillberedd på flera olika sätt, purjolök, rom, chilimajonäs, och massa annat mums i denna lilla smaskbiten. Hihi. Jag älskar verkligen maki!

Nu ska jag och min matkoma lägga mig på soffan och vila. Jisses så mätt jag blev! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sophie

  Sushi ser verkligen läckert ut. Men faaaan, jag har INTE kunnat lära mig äta det där … försökt i flera år, men det blir stopp i halsen.

 2. Eva-Lill

  Jeg er ikke så vandra i sushi verden enda…. Det du spiser der, er ikke soya i selve tilberedningen? Kun soya saus ved siden av? Må bare forhøre meg litt om sånt da jeg er allergisk mot soya 😉 og har null peiling på sushi egentlig

  1. susannajungblom
   oslofru

   Joda, sushi serveres med soya og wasabi, men du trenger ikke å ta soya hvis du ikke vill. 😉 Sushi er kjempegodt så jeg syns du skal prøve 😉