Dejt på Strømmen storsenter – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Dejt på Strømmen storsenter

Hej!

Imorses fick jag lite bråttom efter att jag berättat våran underbara nyhet! Vi hade nämligen bestämt dejt med Therese och hennes son på Strømmen storsenter (och nej, jag har inte stavat “center” fel, det stavas med S i Norge 🙂 ) klockan 10.00 på morgonen och eftersom Filip sover så länge och inte vaknade fören kl 8.30 så fick vi lite svårt att hinna med allt innan det var dags att åka iväg. Men som tur var så gick allt rätt så smidigt och vi var framme i tid!

Therese blev jag väldigt god vän med under tiden vi jobbade tillsammans, för hundra år sen då jag faktiskt jobbade. Hehe. Vi har såklart hållt kontakten sen dess och är fina vänner än idag. Nu har vi ju barn båda två och är i samma stadie i livet så då är det extra kul att ses och prata om allt nytt som sker med våra små liv. Sen är ju hennes son alldeles bedårande söt och go också! 🙂

Gravid som jag är och cravings som jag har.. Där stod jag i kassan med mängder av goda saker att välja mellan och som vanligt kunde jag inte bestämma mig för vad jag var sugen på så då blev det lite av varje.

Efter vi hade ätit upp allt vi roffat åt oss så gick vi en sväng i centret och shoppade. Båda pojkarna somnade och eftersom jag absolut inte har lust att väcka Filip när han sover sin middag så blev det en och annan krona som gick åt idag också. Jag köpte bland annat ett par ursöta skor till lilleman som jag kan visa er lite senare!

Nu kom vi precis hem igen och solen skiner och himmelen är knallblå, så jag tänkte sätta på oss lite varma kläder och gå ut på en promenad. Vi försöker att komma ut en liten sväng varje dag eftersom det är så bra med frisk luft för både mig, Filip och lilla bebisen i magen såklart!

Tack för alla fina gratulationer förresten, ni gör mig så oerhört glad! Det är så fantastiskt härligt att jag har så många fina människor runt omkring mig som önskar mig väl och är glad för min skull! Tack, tack, tack ni är för söta allihopa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.