Romantisk middag för två – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Romantisk middag för två

Godmorgon!

Igår hade jag och min man en romantisk liten middag för två efter att Filip lagt sig på kvällen. M hade förberett en alldeles speciell Morsdag-middag för sin fru, så jag hade inte ätit riktigt så ofta som jag brukar och satt vrålhungrig och väntade på den goda maten som lagades i köket.

Jag satt och såg på dom fina rosa rosorna som jag fick på morgonen och såg på min fina man som slet med maten. Han är så fin och snäll mot mig. Till slut kom det en tallrik full med godsaker. Min överlägsna favoriträtt – oxfilé, päron & potatistorn med sparris och kantarellsås.

Och ja, det var lika gott som det såg ut 😉

Idag är det måndag och Filip ville upp tidigt som attan. Så jag är tröttare än någonsin, men det gör ingenting, för denna veckan räknar jag bara ner till helg och nu är det några timmar närmare än vad det var igår. Vi ska nämligen fira våran årsdag i Göteborg i helgen och min man har tagit ledigt så vi ska hälsa på hos mina föräldrar redan på fredagen. Mina gudföräldrar kommer också dit och det ska verkligen bli superkul att träffa dom för det var så himla länge sen sist! Sen tror jag även att vi ska försöka hinna med att träffa min mormor och morfar också! Så denna helgen blir full med massor av trevliga möten och sen avslutar vi med en hotellnatt för mig och min man på lördagen – utan Filip.

Tidigare så har jag bara tyckt att det har varit jobbigt att sova utan min lilla prins. Så att lämna bort honom över en natt har nästan varit jobbigare än vad det har varit kul. Men denna gången känns det väldigt skönt! Både jag och M behöver lite egentid och vi behöver få sova en hel natt. Det ska också bli skönt att få vara några timmar för oss själva utan att ständigt behöva tänka på vad Filip gör, vad han vill, var han är osv osv. Så nu längtar jag till helgen mer än någonsin, hoppas verkligen att denna veckan går fort!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marina

  Åh så fina rosor! 🙂 hoppas verkligen ni får en super trevlig helg och jag hoppas också att veckan går fort <3
  Kan vara skönt med lite egentid för er nu framöver nu när ni har en liten till på gång, skönt att ladda upp batterierna lite 🙂 kram till dig!!:)

 2. Sofia

  Det ser fantastiskt gott ut!! Vilken fin morsdag du verkar ha haft 🙂 Härligt att få åka hem till familjen en sväng, förstår att du längtar ❤️

  Kram

 3. DeMarkey

  Åh jag brukade alltid tänka att det var så jobbigt att lämna barnen, hade inte riktigt det behovet antar jag, men samtidigt är det viktigt att umgås själv med sin man, så jag tvingade mig och det brukade gå bra, det brukade vara kul, gäller bara att komma över tröskeln. Men samtidigt brukade (än idag) känna att det var så konstigt att “tvinga” sig till att lämna bort barnen..

  Men hoppas ni får det riktigt fint och mysigt